Hei ja tervetuloa seuraamaan Norman simsukua. Edellisen legacysukuni, Brocchin, menehdyttyä aloitin tämän uuden.

Tämäkin siis on jonkinlainen legacy - pisteitä en taida jaksaa laskea, mutta muuten pyrin noudattamaan legacy challengen sääntöjä ainakin kohtalaisesti. Koodeja en siis käytä jne. <: Pelistäni kuitenkin löytyy teiniraskaushack, joten simini saattavat esimerkiksi saada lapsia myös teini- sekä nuori aikuisaikoinaan.
Ja pahoittelen tämän osan osittain karmeaa kuvanlaatua, ongelman pitäisi olla poistunut seuraavaan osaan mennessä.

Tämän ulkoasun löysin Sivujen Pohjalla -blogista, josta siis löytyy vapaasti käyttöön kopioitavia ulkoasuja. Tämä vain on mielestäni niin kovin nätti, että oli pakko ottaa, vaikka ehdin sinisävyisen kuuranhelmiulkoasun itsekin aiemmin tätä varten tehdä. <:

Mutta nyt, Norman suvun perustajatar Berenice saanee huomion. ^^

- Ramelle L.

snapshot_d2ebe85d_d2ec07cb.jpg
Tämä tässä on Norman legacysuvun aloittaja, nuori aikuinen nimeltään Berenice. Hän on suosiotavoitteinen rapu, jonka elämäntoive on tulla kaupunginjohtajaksi. Berenice on kuitenkin luonteeltaan melkoisen ujo, joka asettaa suosiotavoitteiselle neidolle tavallista enemmän haasteita. Ujoutta ei aina ole niin helppo voittaa, mutta ainakin Berenice on valmis edes yrittämään.
Mahdollisia ihastuksenkohteita vilkuillessa tämä nainen kiinnittää erityisesti huomionsa kuntoon sekä ruskeisiin hiuksiin. Mikäli puolisoehdokas taasen sattuu löyhkäämään, ei Berenice kauaa paikalla viihdy...

snapshot_d2ebe85d_b2ed0c70.jpg
Koska sekä menneisyytensä että entisen sukunsa taakseen jättäneellä opiskelijaparalla ei yliopistoalueelle saavuttuaan ollut montaa sataa simoleonia rahaa, hän joutui tyytymään opiskelija-asuntolaan.
[Pahoittelen tuota vihreää 'kristallia'...]

snapshot_d2ebe85d_32ed0940.jpg
Kovin kummoiseen huonesisustukseenkaan Berenicellä ei varaa ollut, vaan neito nukkui ja istuskeli tyynen rauhallisesti huoneensa lattialla olevalla patjalla. Piristykseksi huoneessa oli myös Berenicen aikoinaan lahjaksi saama värikäs maalaus sekä ohimennen puiston lammesta poimittu lumpeenlehti. Valtava päiväkirja paikalta löytyi myös - Berenice kun ei halunnut unohtaa hetkeäkään uudesta elämästään, vaan halusi kirjoittaa aivan kaiken muistiin.

snapshot_d2ebe85d_b2ed1179.jpg
No, päiväkirjansa lisäksi opiskelijatar joutui luonnollisesti kirjoittamaan muutakin. Esseitä, tutkielmia, lopputöitä... Onneksi asuntolan oleskeluhuoneesta löytyi edes tietokone opiskelua helpottamaan.

snapshot_d2ebe85d_52ed0f8f.jpg
Hyvää kuntoa arvostavana naisena Berenice halusi toki opiskelun lomassa huolehtia myös omasta kunnostaan. Koska päivisin opiskelu vei enemmän aikaa, fiksu tyttö ajoitti juoksulenkkinsä iltahämäriin. Silloin ei, onneksi, hänen tavanomaisella kulkureitilläänkään ollut aivan yhtä paljon liikennettä kuin päivisin, joten pienet hajupilvetkään eivät häirinneet niin kovasti.

snapshot_d2ebe85d_92ebfe78.jpg
Sen lisäksi, ettei iltaisin ja öisin tavannut lenkkipoluilla yhtä paljon väkeä, oli kauniilla yötaivaallakin osuutensa Berenicen suosimiin kunnonkohennusajankohtiin. Crystal Springin kaupungin yliopistokampuksen taivas oli öisin lumoava - lukuisia tähtiä, kuu, haaleita pilvenhattaroita sekä romanttisia tähdenlentoja.

snapshot_d2ebe85d_72ed120b.jpg
Valitettavasti simeille, jotka valvovat sekä päivät että yöt, saattaa helposti tulla pienoisia hereillä pysymiseen liittyviä ongelmia. Valmistautuessaan päivän rientoihin ja syödessään aamupalaa Berenice usein nukahti kesken kaiken. Herättyään hän ei yleensä ollut kovinkaan ilahtunut, sillä munakkaaseen tahriintuneet kasvot eivät olleet aivan sitä, mitä hän ulkonäöltään toivoi.

snapshot_d2ebe85d_52ed0e28.jpg
Onneksi joinakin aamuina asiat sujuivat paremmin, ja asuntolakämppikset auttoivat Bereniceä pysymään hereillä - vaikka sitten koko ajan maljoja kilistelemällä.

snapshot_d2ebe85d_f2ed26e3.jpg
Toisen opiskeluvuoden päätyttyä Berenice tunsi itsessään hienoisia muutoksia. Hän oli lopen kyllästynyt hakemaan seuraa tai hyväksyntää, eikä tuntenut itseään enää tippaakaan suosiota hamuavaksi. Syy siihen olikin yksinkertainen - asuntolassa asuminen oli saanut ujon naisen silmät avautumaan ja ymmärtämään, ettei aivan kaikista ollut kampuksen suurimmiksi suosikeiksi. Huokaisten Berenice huomasi suosiotavoitteensa olevan mennyttä: tilalla oli nyt perhetavoite ja elämäntoiveena terästitaaninaisen ammattiin pääseminen.
Vielä vuoden ajan asuntolan menoa katseltuaan Berenice kyllästyi lopullisesti siihen, että pihakin muistutti enemmän rikkaruohotarhaa kuin asuntolan puutarhaa, ja päätti muuttaa omilleen.

snapshot_d2ebe85d_92ed3406.jpg
Paljoon ei Berenicellä vieläkään varaa ollut, mutta yliopistolta hyvien arvosanojen vuoksi saadut stipendirahat auttoivat paljon. Hän muutti pienikokoiselle tontille somaan pieneen vihreään taloon, jolla sijaitsevasta nurmesta ja puusta hän vannoi pitävänsä paljon parempaa huolta kuin kukaan oli asuntolan pihasta pitänyt.

snapshot_d2ebe85d_92ed2edc.jpg
Suosiotavoite oli kuitenkin jättänyt Bereniceen pieniä rippeitä periaatteistaan, ja nainen päättikin ensimmäisen yksinäisen yön talossa vietettyään perustaa osakunnan. Kun osakuntakeskuksesta myönnettiin lupa ja toivotettiin onnea, Berenice nimesi osakuntansa Coma Berenices -nimiseksi erään tähtikuvion mukaan ja haki kampukselta talon seinälle juhlintaa tarkoittavan tunnuksen.

snapshot_d2ebe85d_f2ed3632.jpg
Uudessa asuinpaikassaan Berenicen suosikkiajanviettopuuhiin kuului entisten lisäksi myös tikanheitto. Tikkaa heittäessään hän usein mietti, kenet haluaisi osakuntansa seuraavaksi jäseneksi.

snapshot_d2ebe85d_d2ed356e.jpg
Ja kyllähän Berenice lopulta vastauksenkin keksi. Hän kutsui eräänä iltana luokseen pizzalle entisen asuntolatoverinsa Gabriel Karnilan, miehen, jonka kanssa hän oli asuntolassa parhaiten ystävystynyt. Vaikka Gabriel tuntuikin aluksi olevan enemmän kiinnostunut Berenicen kirjoista kuin osakunnan asioista, hän kuitenkin ilahtui ehdotuksesta ja lopulta muutti taloonkin.

snapshot_d2ebe85d_32ed399d.jpg
Gabrielin osakuntaan muuttoa ystävykset siirtyivätkin lopulta, molempien yllätykseksi, juhlistamaan makuuhuoneen puolelle. Vaikka Berenice ei varsinaisesti haaveillutkaan tulevaisuudesta Gabrielin kanssa, ei kai yksi yhdessä vietetty hauska yö paha asia olisi.

snapshot_d2ebe85d_92ed3ad3.jpg
Ja, noh, eihän se yö paha juttu ollutkaan, mutta seuraava aamu oli. Gabriel halusi yllättää Berenicen tuomalla hänelle aamiaisen sänkyyn, mutta onnistuikin vahingossa sytyttämään tulipalon. Omatoiminen mies kyllä sekä sammutti että puhdisti aiheuttamansa tuhot itse, mutta yllätys meni pieleen, kun nukkumassa ollut Berenice heräsi liekkien aiheuttamaan kuumuuteen ja ääniin.

snapshot_d2ebe85d_52ed3b7e.jpg
Liekö ollut tulipalolla tai juhlimisella syytä asiaan vai ei, mutta palon jälkeisen päivän Berenice voi pahoin. Kylmä ja kova lattia sekä pönttö tulivat varsin tutuiksi, kun hän yökkäili nelinkontin kylpyhuoneen lattialla.

snapshot_d2ebe85d_d2ed3cb4.jpg
No, pian se syy pahoinvointiin selvisikin - sekä ilokseen että surukseen Berenice huomasi olevansa raskaana. Opiskeluaikainen raskaus ei ollut ollut perhetavoitteesta huolimattakaan hänen suunnitelmissaan, eikä myöskään se, että hänen esikoisensa isä olisi mies, jonka kanssa hänellä ei ollut suuria haluja perustaa perhettä.

snapshot_d2ebe85d_92ed3e42.jpg
Gabrielille raskaudesta kertomista Berenice ei kuitenkaan ehtinyt kauaa murehtia, kun jo valmistui yliopistosta laudaturin arvosanalla. Ensin juhlat, sitten murehdinta, hän päätti ja kutsui hymyillen paikalle muutamia tuttaviaan.

snapshot_d2ebe85d_12ed3ea1.jpg
Juhlat äityivät jopa niin riehakkaiksi, että kaikki tuntuivat suutelevan kaikkien kanssa: Berenicekin vietti helliä hetkiä lehtorinsa seurassa.

snapshot_d2ebe85d_52ed3ffc.jpg
Juhlien loppupuolella muutaman ilotulitteen sytyttämisen jälkeen tunnelma ei kuitenkaan enää ollut yhtä hyvä kuin aiemmin. Berenice sai kasvoilleen viallisesta ilotulitteesta ja lopulta hänen mieleensä putkahti jälleen ajatus siitä, että pian hän joutuisi selittämään raskautensa Gabrielillekin ja loppujen lopuksi jonkin ajan päästä jo huolehtimaan, mahdollisesti yksin, vastasyntyneestä lapsesta.

snapshot_d2ebe85d_72ed409f.jpg
Kun se aika sitten oikeasti koitti, hetki, jolloin Berenicen oli jätettävä yliopistoelämä lopullisesti taakseen ja kasvettava aikuiseksi, hän kuitenkin ajatteli tilannettaan jo positiivisesti. Gabriel vaikutti onnelliselta kampuksella, huolettomana vielä opiskelujaan jatkaessa, joten ehkä olisikin parempi, mikäli Gabriel ei koskaan saisi lapsestaan tietää. Kumpikaan heistä ei tuntunut haluavan lopullista suhdetta toisen kanssa, ja mikäli Gabriel joskus Bereniceltä kysyisi, hän voisi joko kertoa totuuden - tai väittää isäksi jotakuta toista.
Ja mikä se sellainen perhetavoitteinen olisi, joka ei vauvan kanssa pärjäisi...

Kommentteja saa laittaa sitten ihan vapaasti. ^^